Segueix-nos F Y T R

Siviero: «Marcaré Kluivert»

El defensa argentí del Mallorca s'encarregarà d'un dels grans perills del FC Barcelona

| Palma |

Gustavo Siviero serà un dels homes claus en el partit que demà enfrontarà el Mallorca contra el Barça en el Lluís Sitjar. I ho serà per una senzilla raó: s'encarregarà del marcatge de Patrick Kluivert, tal com va confirmar ahir a Diari de Balears el mateix jugador.

El jugador holandès del Barça és un dels homés més importants del conjunt blaugrana i demà contra el Mallorca segur que serà un autèntic malson per tota la defensa vermellona. L'entrenador del Madrid i del Milà, Fabio Capello, va dir una vegada que «Kluivert és un dels quatre millors jugadors del món, juntament amb Del Piero, Ronaldo i Raul». És un futbolista dels anomenats «10»: va molt bé de cap, té una fran fortalesa física i té una qualitat tècnica a les seves botes formidable. És elegant i golejador a l'estil Ronaldo o George Weah.

Kluivert fou campió d'Europa amb l'Ajax d'Amsterdam a les ordres de Louis Van Gaal ,i ara tot dos en el Barça esperen tornar a fer el mateix. Tot això ho sap Gustavo Siviero; però l'argentí no té cap por de l'holandès encara que reconeix que es trobarà amb un gran jugador.

+ VIST