Segueix-nos F Y T R

Partits del cap de setmana

|

Binissalem-Constància Mirar la classificació podria fer pensar que el Constància és el gran favorit per aconseguir els punts, però la trajectòria del Binissalem a les dues darreres jornades és, senzillament, espectacular. Fa quinze dies derrotà amb claredat l'Atlètic Balears i diumenge superà l'Arenal.
Àrbitre: Torres Clapés. Hora: 16.30 (avui)

Manacor-At. Balears El Manacor, que diumenge passat humilià l'Sporting Maonès a Menorca, rep demà el líder, Atlètic Balears. Es tracta, sense dubte, del partit més atractiu de la jornada i sense un clar pronòstic. Qualsevol resultat és possible en un partit d'aquestes característiques.
Àrbitre: Martorell. Hora: 16.00

Gènova-Ferrioler El Gènova té encara opcions matemàtiques de permanència i la plantilla ha anunciat que lluitaran fins al darrer alè per continuar a Tercera. En tot cas, el Ferrioler és molt superior i la teoria ens diu que no tindrà grans dificultats per superar el Gènova.
Àrbitre: Puigserver. Hora: 11.30

At. Ciutadella-Eivissa L'Atlètic Ciutadella, que diumenge passat aconseguí un valuós empat dins sa Pobla, afronta demà un altre partit de vital importància. Els locals han de guanyar per allunyar-se una mica més de la zona de descens, i els eivissencs no es poden confiar.
Àrbitre: Ribot. Hora: 15.00

S. Ponça-Vilafranca El Santa Ponça ja és setè a la classificació i, jornada rere jornada, dóna mostres del seu potencial. El Vilafranca, per la seva part, compta amb una gran plantilla, però es troba en una zona ben discreta a la classificació. Partit de pronòstic molt incert.
Àrbitre: Trinidad. Hora: 16.00

Felanitx-Sp. Maonès L'Sporting Maonès, que diumenge passat patí una forta travelada al seu terreny de joc davant el Manacor i perdé l'oportunitat de situar-se entre els quatre millors, no es pot permetre el luxe de fallar a Felanitx. Els locals, per la seva part, no poden perdre de cap de les maneres.
Àrbitre: Caballero. Hora: 16.00

S. Eulàlia-Arenal Els locals han de guanyar per mantenir intactes les seves opcions de jugar la lligueta, mentre que els arenalers necessiten els punts per continuar aspirant a la permanència. No hi ha dubte que el Santa Eulàlia és el clar favorit per aconseguir els punts.
Àrbitre: Daza. Hora: 16.30

Pollença-UE Poblera El Pollença, pletòric de moral després de guanyar de forma contundent i del tot justa a Son Ferriol, rep demà la UE Poblera. El bon moment dels locals i la ja llarga crisi de resultats dels poblers fa pensar en la possibilitat del triomf del conjunt de Pollença.
Àrbitre: Pérez Granado. Hora: 17.00

Alaior-Cardassar Partit entre dos equips de característiques molt semblants. En principi, l'Alaior és el favorit, malgrat que ni l'un ni l'altre conjunt arriben al partit en el seu millor moment. El Cardassar ha demostrat en reiterades ocasions que pot guanyar qualsevol rival.
Àrbitre: Pérez. Hora: 16.00

Campos-P.Calvià El Campos s'allunya paulatinament de la zona més perillosa de la classificació, mentre que el Platges de Calvià arriba en aquest partit en un gran moment. Fer un pronòstic és complicat, però és clar que jugar a casa dóna avantatge el Campos.
Àrbitre: Moreno. Hora: 16.00

+ VIST