Segueix-nos F Y T R

El Màlaga deixa escapar amb vida el Getafe

| Màlaga |

Màlaga 2
Getafe 1

MÀLAGA: Santamaría, Jesús Gámez, Weligton, Helder Rosário, Manu, Xavi Torres, Apoño, Valdo, Luque, Benachour i Edinho. Stepanov per Helder Rosário en el minut 56, Toribio per Xavi Torres en el minut 64 i Juanfri per Banechour en el minut 86.

GETAFE: Codina, Mané, Rafa, Cata, Torres, Adrián González, Boateng, Casquero, Albín, Manu i Pedro León.Mario per Mané en el minut 21, Pedro Ríos per Adrián González en el minut 69 i Parejo per Albín en el minut 76.

GOLS:
1-0: minut 10, Apoño.
2-0: minut 44, Edinho.
2-1: minut 76, Stepanov en pròpia porta.

ÀRBITRE: Muñiz Fernández (Comitè asturià). Amonestà Xavi Torres en el minut 22, Weligton en el minut 33, Valdo en el 45, Stepanov en el minut 62 i Benachour en el 79 per part del Màlaga; i Pedro León en el minut 42 i Casquero en el minut 54 per part del Getafe.

El Màlaga deixà escapar amb vida el Getafe de La Rosaleda en el partit d'anada d'una de les eliminatòries corresponents als vuitens de final de la Copa. El conjunt andalús s'avançà dues vegades en el marcador durant la primera part gràcies als gols d'Apoño i Edinho, però no va saber conservar l'avantatge i el Getafe acurçà distàncies en el minut 76 gràcies a una diana en pròpia porta d'un desafortunat Stepanov. Així, el Coliseo Alfonso Pérez dictarà sentència i donarà a conèixer el nom de l'hipòtètic pròxim rival del Mallorca.

+ VIST