Segueix-nos F Y T R

L'Sporting empata a no-res amb l'Alacant (0-0)

Els menorquins continuen amb l'habitual absència de gol fora casa

| Alacant |

ALACANT 0
SPORTING 0

ALACANT: Alberto (2), Robert (2), Negredo (2), Tomás Ruso (1), Edgar (2), Forte (2), Guirà (1), Josu Ibarra (2), Gámiz (2), Javi Salero (1) i Postigo (2).Uriarte (1) per Postigo, Pucho (1) per Edgar i Stéfano (-) per Gámiz.

SPORTING
: Moso (1), D. Sánchez (1), Camacho (1), Raúl Capó (2), Iray (1), Libo (1), Moyano (2), Pedro Capó (1), Tomeu (1), Mourad (1) i Guillem (1).Vates (1) per Moyano, Fullana (1) per Tomeu i Jeroni (-) per Mourad.

ÀRBITRE
: Rebollo López (2). Bé. Amonestà amb targeta groga el local Tomás Ruso i els visitants Mourad, Pedro Capó, Iray i David Sánchez. Expulsà amb vermella directa Camacho de l'Sporting.

L'equip de Joan Esteva torna a fallar i continua sense marcar, encara que ahir sumà un punt important a Alacant.
El joc es concentrà enmig del camp sense destacar en l'àrea ofensiva i ambdós conjunts prengueren moltes precaucions defensives en comptes d'atacar. Les arribades perilloses per part de l'Sporting no arribaren fins avançada la primera meitat, però la falta de rematadors féu que el porter local no tingués cap problema per aturar la pilota. Aquest avís provocà que el rival, l'Alacant, despertàs i tingué una gran ocasió per desequilibrar el marcador, però el porter de l'Sporting, Moso, ho desbaratà.

En la segona meitat, canvià una mica la tònica i, per tant, semblava que hi hauria més jugades perilloses, perquè en els tres primers minuts els locals ho demostraren amb una bona actuació, tot i que no la culminaren amb èxit. En el darrer tram, amb l'expulsió de Camacho, per una entrada dura sobre Gàmiz, els locals estaren a punt d'aconseguir la victòria. Finalment, els menorquins suospiraren amb l'empat.

+ VIST