Segueix-nos F Y T R

Jorge Lorenzo es llança a la caça de Dovizioso a Donington Park

El mallorquí intentarà retallar els 16 punts de diferència al Mundial

| Donington Park |


El Mundial de motociclisme continua amb el seu vertiginós ritme i afronta amb el Gran Premi de Gran Bretanya, novena prova de la temporada, el seu tercer cap de setmana consecutiu de curses amb el mallorquí Jorge Lorenzo (Aprilia) i amb Àlvaro Bautista (Aprilia) preparats per a un nou assalt en el combat pels títols de 250cc i 125cc, respectivament.

I és que després de completar-se la primera meitat del Mundial, Lorenzo revitalitzà amb la seva victòria a Assen les seves opcions a lluitar per succeir com a 'rei' de la categoria del quart de litre Dani Pedrosa.

Els setze punts que el separen actualment del lideratge que ocupa l'italià Andrea Dovizioso ja no semblen el mur insalvable en el qual s'havia convertit després de la seva mala ratxa de resultats a Istanbul, Le Mans i Mugello, i el mallorquí comença a veure-ho tot més clar.

Lorenzi, així, només espera un bon cap de setmana en l'aspecte meteorològic, amb una cursa en sec, per tornar a ser l'home a batre a Donington Park i continuar acostant-se en la classificació del Mundial a un Dovizioso que, això sí, s'està mostrant com un dur rival després d'haver acabat en el pòdium totes les proves disputades.

Aquesta cita veurà la reaparició d'un Héctor Barberà que, després d'estar absent en les dues darreres curses a causa d'una lesió que patí en caure en bicicleta, ha perdut ja el tren del títol de campió del món.

Qui té molt ben encarrilat el camí cap a la corona mundial és Àlvaro Bautista a 125cc, que continua sense mostrar símptomes de debilitat des del lloc més alt de la classificació general. El pilot de Talavera compta amb 47 punts d'avantatge sobre el finlandès Mika Kallio (KTM), el seu pràcticament únic rival cap a l'objectiu del campionat, i sap que ara el destí del Mundial està en les seves mans.

Finalment, a MotoGP, el català Dani Pedrosa lluitarà per tal de poder conservar la seva segona posició en la classificació del Mundial i retallar així la diferència de punts que el separa del líder, el nord-americà Nicky Hayden.

+ VIST