Segueix-nos F Y T R

Open USA: La lesió del rival facilita la victòria de Carles Moyà

| Nova York |

Carles Moyà va patir ahir per fer-se amb el triomf a la primera ronda de l'Open dels Estats Units de tennis, davant de l'argentí Mariano Puerta.

El mallorquí, cap de sèrie número deu del torneig, va veure com el seu rival es retirava, a causa d'unes rampes a les cames, quan el marcador era bastant ajustat (6-1, 7-6, 6-7 i 4-4) al seu favor.

Moyà va começar força bé, trencant diferents vegades el servei del contrari, i s'anotà el primer set per un clar 6-1 que no oferia dubtes sobre la seva superioritat.

A la segona mànega el jove argentí es va refer i posà en dificultats el número dotze del món que, malgrat els problemes, guanyà el set al tie break. Però el joc de Puerta anava a més i, fent servir un excel·lent cop de dreta, s'imposà al tercer set, també al tie break.

Al quart, i quan el tempteig era d'empat a quatre jocs, Mariano Puerta va decidir retirar-se a causa de problemes de rampes a les cames.

«Puerta ha fet un gran partit, però pens que podia haver acabat el matx al tercer set si hagués aprofitat totes les oportunitats que vaig tenir», va declarar Moyà.

Quant a la resta de participació espanyola, cara i creu, ja que Félix Mantilla i Àlex Corretja es classificaren per a la següent ronda després d'eliminar el novazelandès Brett Steven i l'italià Gianluca Pozzi, respectivament. Mentrestant, Javier Sánchez Vicario va perdre el partit que el va enfrontar a Geoff Grant (EUA) per 6-2, 7-5, 4-6 i 6-3.

+ VIST