Segueix-nos F Y T R

Linares recupera Valerón i Raül

El Mallorca B juga demà contra l'Albacete al Carlos Belmonte

|

Superaren la darrera prova. Jesús Linares, màxim responsable del Mallorca B, podrà comptar amb Raül i Miguel Angel Valerón per al partit de demà contra l'Albacete al Carlos Belmonte. Els futbolistes es troben pràcticament recuperats i tot fa pensar que si l'entrenador ho considera oportú podran jugar a Albacete.

Així mateix, Linares tornarà a tenir a la seva disposició el golejador andalús Diego Tristan.

La plantilla del filial mallorquinista és conscient que el fet d'haver golejat amb relativa facilitat al Barcelona B no els farà sumar cap altre punt. A més, tots saben que no és el mateix jugar contra un filial com el blaugrana que davant homes molt més experimentats com els de l'Albacete. El capità mallorquinista Pep Lluís Martí assegurà que l'equip afronta el partit amb il·lusió, però sabent que no serà fàcil puntuar. «L'Albacete serà un rival molt complicat, ja que té jugadors de gran qualitat i és un dels clars aspirant a l'ascens a Primera Divisió. Nosaltres hem començat molt bé, però no ens servirà de res si no puntua», va dir.

Així, l'equip viatjarà avui migdia cap a Albacete via Alacant amb tranquil·litat, però amb molta il·lusió. El tècnic confia en les possibilitats dels seus futbolistes i assegura que l'equip està capacitat per guanyar a qualsevol camp. Així mateix, reconeix que és necessari estar molt concentrat els 90 minuts.

+ VIST