Segueix-nos F Y T R

El seleccionador espanyol oferirà un clínic a Palma

| Palma |

La Direcció General d'Esports del Govern balear, conjuntament amb el president de la Federació Balear d'Handbol, Miquel Pascual, presentà ahir un clínic d'aquest esport que s'oferirà els pròxims dies 22, 23 i 24 de setembre.

El seleccionador espanyol Juan de Dios Román i els seleccionadors espanyols de categoria promesa Manolo Laguna i Gerard de la Sierra, considerats com els tres millors entrenadors de la modalitat, oferiran les seves explicacions sobre aquest esport, a les instal·lacions del poliesportiu Prínceps d'Espanya.

A més de per aquests col·loquis i xerrades dels seleccionadors espanyols, la selecció espanyola promesa es concentrarà a l'illa de Mallorca del pròxim dia 21 al 27 de setembre i els dies 25, 26 i 27 d'aquest mateix mes per als partits prevists contra la selecció danesa femenina i també masculina de Tunísia.

Miquel Pascual, president de la Federació Balear d'Handbol, valorà molt positivament aquesta iniciativa, ja que així es podran veure els millors jugadors promesa de tot Espanya.

+ VIST