Segueix-nos F Y T R

Festa des Vermar: Arce i Rodríguez, vencedors

Les dues curses varen ser molt disputades fins al darrer esprint

| Binisalem |

El Club Ciclista Binissalem organitzà amb motiu de les les Festes des Vermar corregudes ciclistes per les categories júnior i cadet, en un circuit urbà de la localitat.

La familia Gomila i els seus col·laboradors varen tornar a ser un amfitrió perfecte per a les futures promeses del ciclisme balear.
En la categoria júnior s'imposà el corredor de l'Agrupació Ciclista Sineu-Bicicletes Caldentey, Daniel Arce, que gràcies a les bonificacions superà José Antonio Martínez (Cuinart) per sis segons.

Tres segons més, el tercer, Diego Ojeda (Tenias Arenal). I a continuació es varen classificar Miquel Gallego (Alcúdia Pins), Guillem Beltrán (Son Servera), Martí Jaume (Bimont), Albert Bermejo (Cuinart), Andreu Rotger i Óscar Castillo (Son Servera), Víctor García (Bimont) i Luis Germán Navío (Tennis Arenal).

David Rodríguez, de l'equip felanitxer Cuinart, va vèncer en la categoria cadet per només un segon de diferència sobre el seu company d'esquadra, Roberto Rodríguez. A continuació entraren Agustí Martínez (Son Servera), Josep Joan Torres (Son Ferriol), Raúl Cardosa (Caldentey), Biel Tomás (Saunier Duval), Rafel Martínez (Son Servera), Miquel Ferragut (Cuinart), Javier de Blas (Bimont) i Toni Adrover (Cuinart).

El Club Ciclista Binissalem té previst organitzar la primera semana d'octubre una altra cursa, aquesta vegada per a les categories màster i cicloesportius.

El dematí es va celebrar una diada popular que comptà amb més de 600 participants, amb un berenar inclòs per a tots els inscrits. Una festa que pocs es varen voler perdre i que ja compta amb molts d'anys de tradició.

+ VIST