Segueix-nos F Y T R

Corretja complí els pronòstics

El tennista català acabà guanyant el seu primer partit tot i que passà més problemes dels prevists

| Palma |

En una jornada plena de sorpreses, l'ombra del desastre sobrevolà durant instants per sobre la pista central de la plaça de toros, mentre Dominik Hrbaty i Àlex Corretja disputaven el darrer partit de la primera ronda.

El tennista català sortí a la pista sense haver acabat d'aclarir els dubtes sobre la seva lesió al canell i amb un rival al davant que ja l'havia guanyat en l'única ocasió en què s'havien enfrontat.

Això no obstant, al final la lògica sí s'imposà en aquesta ocasió, i Àlex Corretja acabà guanyant per un marcador resultant de 7-5, 3-6 i 6-3.

Tot i això, el català es mostrà segur des del fons de la pista i semblava controlar el partit bastant bé. Però el que semblava era diferent al que passava. Hrbaty, tot i que amb problemes, aconseguia mantenir-se sempre dins el partit, i no va ser fins al final quan Corretja s'imposà per 7-5.

La primera passa estava feta, però els resultats de la jornada no oferien seguretat. Així, el segon set acabà caient del costat de l'eslovè, per 6-3, per acabar de sembrar més dubtes entre els aficionats.

El tercer set es presentava complicat per ambdós jugadors, i finalment fou Corretja qui imposà la seva major experiència i guanyà la mànega per un marcador final de 6-3.

Corretja té ara al davant un altre rival complicat, ja que, tot i no estar passant pel millor moment, dos títols de Roland Garrós avalen el joc de Sergi Bruguera, que espera que a Mallorca arribi la seva hora.

+ VIST