Segueix-nos F Y T R

Espanya perd amb Bulgària i acaba el Mundial en el vuitè lloc

| Tòquio |

Espanya es va haver de conformar amb el vuitè lloc del Campionat del Món en perdre ahir amb Bulgària al Mundial disputat a Tòquio i que s'adjudicà per tercera vegada consecutiva la selecció italiana, en guanyar Iugoslàvia a la final.

Els espanyols acusaren el cansament acumulat després de dues intenses setmanes en les quals hagueren de jugar dotze partits i perderen davant els búlgars per tres sets a un, amb parcials de 12-15, 7-15, 15-12 i 11-15, després de dues hores de partit.

«És una llàstima no haver arribat més lluny», manifestà el seleccionador espanyol, Vincenzo Di Pinto, «sobretot perquè en el partit decisiu de quarts de final davant Cuba varem perdre al Tie Break, que ben bé podríem haver guanyat i haver arribat així a les semifinals».

Això no obstant, l'entrenador es mostrà súmmament satisfet per la feina realitzada pel seu equip. «Aquest era el primer campionat mundial d'Espanya i acabar entre els vuit primers és més que satisfactori, ja que el vólei no és dels esports que més suport tenen al país», destacà el seleccionador espanyol, l'italià Vicenzo Di Pinto.

+ VIST