Segueix-nos F Y T R

El Mundial no coincidirà amb els Jocs

Blatter i Samaranch es reuniren ahir per parlar d'aquesta possibilitat

| Zuric |

El president de la FIFA, Joseph Blatter, assegurà ahir al president del Comitè Olímpic Internacional (COI), Juan Antonio Samarach, que el seu projecte de celebrar un Mundial de futbol tots els anys parells no interferirà amb la disputa dels jocs olímpics d'estiu.

Samaranch i Blatter celebraren, a Zuric, una reunió ordinària per discutir sobre asumptes d'interès comuns dels organisms als quals representen, després de la qual celebraren una roda de premsa conjunta.

El president de la FIFA repetí diverses vegades, durant la seva cita amb els periodistes, el seu compromís de no fer coincidir amb els Jocs Olímpics d'estiu ja prevists, la seva idea de celebrar una Copa del Món biennal, ja que «no volem competir amb ells, ni amb l'esperit olímpic que es posa de manifest cada quatre anys.

El president del COI, per la seva part, va dir que Blatter l'havia «tranquil·lizat» en assegurar-li que ambdós esdeviments esportius no van a coincidir i no va voler analitzar si el Mundial es pot celebrar cada dos anys.

+ VIST