Segueix-nos F Y T R

L'estadi de Son Moix supera el primer examen

La UEFA visita les obres per dictaminar si pot formar part de la candidatura espanyola per a la Eurocopa

Ripoll mostra als membres de la UEFA les instal·lacions. | T.Monserrat.

| Palma |

Els comissaris de la UEFA, Marius Lefkaritus, Ernie Walker, Mircea Sandu, i dos membres tècnics d'aquest organisme, visitaren ahir les obres de Son Moix per elaborar un informe previ sobre les condicions dels estadis que la Federació Espanyola ha inclòs en la seva candidatura per acollir l'Eurocopa del 2004.

Lefkaritus, membre del Comitè Executiu de la UEFA i vicepresident de la Comissió de Campionats Interclubs, va dir que s'havien dut una bona impressió del futur estadi palmesà, que pròximament serà seu de la Universíada 99 i dels partits del Reial Mallorca, i que confiaven que «Les autoritats polítiques de la ciutat i les futbolísitiques es posin d'acord a l'hora d'adequar aquest estadi nou a les necessitats de la UEFA i així poder acollir campionats. Ara està tot correcte, esperem que continuïn les coses bé».

La comitiva de la UEFA, que va estar acompanyada pel conseller d'Educació, Cultura i Esports del Govern Balear, Manuel Ferrer, pel batle de Palma, Joan Fageda, pel regidor d'Urbanisme, Carlos Ripoll, pel regidor d'Esports, Gaspar Oliver i pel president de la Federació Balear de Futbol, Borràs del Barrio, inspeccionà l'estat de les obres de Son Moix i analitzà els plans de la construció.

Els membres de la UEFA estan visitant aquest dies els diferents estadis que l'RFEF ha proposat, per dictaminar en el mes de juliol quines són les intal·lacions que compleixen els requisits i si són les més idònies per formar part de la candidatura espanyol per a l'Eurocopa del 2004.

+ VIST