Segueix-nos F Y T R

Cas Mista: L'AFE demandarà la FEF, LFP, R. Madrid i CD Tenerife

| Tenerife |

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) presentà ahir una demanda laboral per entendre que s'han vulnerat els drets del jugador Mista. També hi fixa un acte de conciliació de totes les parts per al pròxim 11 de febrer amb l'objecte d'arribar a un acord.

La demanda va ser presentada pel president de l'AFE, Gerardo González Movilla, davant el Servei de Mediació, Arbitratge i Conciliació (Semac) de Santa Cruz de Tenerife. En la mateixa s'insta la Reial Federació Espanyola de Futbol, Lliga Futbol Professional, Reial Madrid i CD Tenerife a posar-se d'acord el pròxim dia 11 de febrer.

Miguel Àngel Ferrer, Mista continua entrenant-se en el CD Tenerife a pesar que el passat 15 de gener la Junta Directiva de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) decidís per majoria no tramitar la seva fitxa.

Mista abandonà la disciplina del Reial Madrid amb la intenció de fitxar pel Tenerife sense abonar la clàusula de rescisió que figurava en el seu contracte amb el conjunt madrileny. Així, l'AFE entén que es vulnera el dret del jugador a la feina, la seva activitat laboral com a futbolista i com a persona, les seves possibilitats formatives, i la seva capacitat econòmica.

+ VIST