Segueix-nos F Y T R

Sacchi, sisè entrenador que no acabarà la temporada

| Madrid |

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Arrigo Sacchi, que serà destituït avui, és el sisè tècnic que no acabarà la temporada a Primera Divisió.

Sacchi deixa el seu càrrec després d'encadenar quatre derrotes consecutives, la darrera dissabte passat en el Vicente Calderón contra l'Espanyol (1-2), a la vint-i-dosena jornada de la Lliga.

La primera «víctima» de la temporada va ser l'argentí Marcelo Bielsa, que va ser destituït després de perdre per 2-1 davant del Valladolid.
Després va caure l'entrenador xilè Vicente Cantatore, que va presentar la seva dimissió a la directiva del Betis després de perdre per 5-1, contra el València. Abans de començar la temporada, ja havien deixat el seu càrrec al Betis Luis Aragonés i el portuguès Antonio Oliveira. El quart tècnic destituït va ser Juan Manuel Lillo, que deixà la banqueta del Tenerife després d'un empat aconseguit pel seu equip a casa, davant de l'Extremadura. Nando Yosu va ser acomiadat després que el seu equip perdés per 2-3 contra l'Atlètic de Madrid, i Miguel Àngel Russo després que el Salamanca perdés exactament per idèntic resultat contra l'Espanyol.

+ VIST