Segueix-nos F Y T R

«Aquesta victòria em serveix per continuar pensant en el triomf final»

Miquel Alzamora està disposat a lluitar per la classificació general

| Palma |

Havia de menester una bona actuació per oblidar-se del desgraciat accident que patí el dia abans a l'etapa pròleg, i ho aconseguí de la millor manera. Miquel Alzamora aconseguí fer-se amb el primer triomf d'una etapa en línia a la present edició del Cinturó Ciclista Internacional a Mallorca i d'aquesta manera demostrar, primer que està en bona forma, i en segon lloc que l'accident ja és història.

«Com vaig dir, el millor que podia fer perquè la caiguda no em passàs factura era fer el millor possible a les etapes que quedaven, que era pràcticament tot el Cinturó, i de moment m'ha sortit bé, ja que he pogut guanyar la primera etapa en línia, just al dia següent».

Pel ciclista d'Artà, aquesta victòria li serveix per continuar pensant en la victòria final a la general, que no descarta de cap manera. «Lluitaré per la general. Aquesta victòria me serveix per continuar pensant en el triomf final. Lluitaré per la general perquè crec que tenc opcions», manifestà el ciclista mallorquí, que afegí que, tot i que encara n'hi ha que no creuen que sigui capaç d'aguantar la muntanya, ell sí es veu capacitat. «N'hi ha que encara creuen que se em travessa la muntanya i que no tenc opcions al Cinturó, però ja he demostrat que puc pujar bé. La setmana passada vaig ser a Alacant amb colls molt durs i arribà un grup de només 20 corredors i jo hi era», explicà.

+ VIST