Segueix-nos F Y T R

Lauren podria ser blanc la pròxima temporada

El camerunès del Mallorca, gran objectiu del Reial Madrid, que ofereix la cessió de Congo

Lauren pugna per una pilota amb Seedorf.

| Palma |

És el nou objectiu del Reial Madrid. Nom Lauren Bisan-Etane Mayer i és jugador del Mallorca. «És una aspiració jugar en el Madrid. Tenc quatre anys més de contracte amb el Mallorca, però sempre cerc el millor per a mi, i si això significa que me'n vagi, me n'aniniré. La marxa de Cúper és negativa per a mi, ell m'ha donat tota la confiança i no sé si amb l'entrenador nou jugaria». Aquestes paraules pronunciades ahir mateix per Lauren semblen una premonició. L'oferta blanca és molt seriosa i el mallorquinista no vol deixar «passar el tren» de jugar en un club «gran».

El migcampista té contracte amb el Mallorca fins al 2003 i una clàusula de rescissió de 2.000 milions de pessetes. Però el club blanc només està disposat a pagar-ne la meitat, i per això ofereix la cessió del colombià Edwin Congo, darrer fitxage del Reial Madrid. El club illenc encara no s'hi ha pronunciat, però està clar que haurà d'estudiar molt aquesta oferta; el jugador se'n vol anar, els doblers vendrien molt bé a la tresoreria vermellenca però no es coneix de res el davanter Congo.

I enmig de tot això, el Roma italià. El club transalpí també està molt interessat per fer-se seus els serveis de Lauren, amb la diferència respecte del Madrid que els italians estan disposats a pagar els 2.000 milions de pessetes que té el camerunès de clàsula de rescissió. Fabio Capello, nou tècnic del Roma, demana insistentment al seu president el fitxatge del mallorquinista. Però l'extècnic del Reial Madrid juga amb desavantatge. L'estreta relació personal entre Antonio Asensio i Lorenzo Sanz podria inclinar la balança cap al Santiago Bernabéu. Abans del 30 de juny hi haurà una solució.

+ VIST