Segueix-nos F Y T R

Els favorits volen mostrar el seu poder a Malàisia

Crivillé i Roberts no volen sorpreses com la patida a Sud-àfrica

| Sepang |

El campió del Món dels 500cc, Àlex Crivillé, té a partir d'avui una important cita en el traçat malai de Sepang, que diumenge serà escenari del segon Gran Premi de la temporada de motociclisme, i en el qual el pilot espanyol cercarà la primera victòria de l'any.

Aquesta segona cursa, després de la disputada fa dues setmanes a Welkom, es presenta amb una gran expectació per comprovar si els màxims favorits al títol, els Crivillé, Roberts i Biaggi comencen a mostrar el seu potencial o si, contràriament, es continuen produint sorpreses en cursa, com la de Sud-àfrica, amb un Gary McCoy que va pujar per primera vegada al més alt del podi.

Crivillé va tenir a Sud-àfrica un rendiment superior a l'esperat, tenint en compte els problemes de pretemporada que ha tingut i que li han impedit preparar a consciència l'inici de la temporada. El cinquè lloc a Sud-àfrica, per davant de Roberts, fa concebre esperances de cara a aquesta nova cita amb el Mundial, en què segurament tornarà a fer gala de la seva sobrietat i rapidesa.

Qui sí brillà amb llum pròpia va ser Carles Checa, que va tenir un fulgurant inici de temporada en la qual espera poder deixar oblidats els problemes de la temporada passada. Va ser segon a Welkom, cosa que fa somiar amb el ressorgiment del pilot espanyol, que va fer una cursa molt intel·ligent i no arriscà més del necessari.

En els 125cc, les mirades dels aficionats espanyols estaran posades en el vigent campió del Món, Emilio Alzamora, que una vegada més es troba davant el repte d'aconseguir pujar al més alt del podi, cosa que l'any passat no va aconseguir en cap cursa, però que no fou impediment per a la coronació mundial.

+ VIST