Segueix-nos F Y T R

El Barcelona, contra les cordes

L'equip d'Aíto, obligat a guanyar el segon matx davant un sorprenent Madrid

| Barcelona |

El segon partit de la gran final de l'ACB que enfrontarà avui a les 21.00 hores al Palau Blaugrana FC Barcelona i Reial Madrid serà transcendental per conèixer el futur guanyador de la competició, ja que si vencessin els blancs es posarien amb un contundent 0-2, i tendrien dos partits al seu pavelló per conquerir el títol. Després de la sorprenent victòria aconseguida divendres per l'equip d'Scariolo, al Barcelona no li queda més remei que aconseguir un triomf que mantengui vives les seves opcions al títol.

Un cop perdut el factor camp, l'equip d'Aíto García Reneses intentarà corregir els greus errors comesos i superar un Madrid que es mostrà molt sobri durant els quaranta minuts i que marcà el ritme en tot moment. El Barcelona tornarà a recórrer a l'esperit del Palau per acovardir un equip blanc que sorprengué, i molt, els blaugrana.

Només tres triples, tots de Goldwire, de 15 intents que, afegit a un baix 35 per cent en el llançament evidenciaren la falta d'encert i la precipitació en els moments claus del partit. Ni tan sols la defensa 1-3-1, que tan bon rendiment li ha donat a Aíto, va tenir èxit en el primer combat. Aíto no podrà comptar pel que resta d'eliminatòria amb la presència de Rodrigo De la Fuente, que patí un cop al genoll durant el primer temps i que no el permetrà tornar a jugar en el que queda de temporada.

+ VIST