Segueix-nos F Y T R

Tristán fitxa vuit temporades pel Depor

El club gallec pagarà 2.500 milions de pessetes i donarà Etoo al Mallorca

| La Corunya |

Diego Tristán ja és jugador del Deportivo de la Corunya, després que ahir vespre convergissin les postures i els preus. El Deportivo pagarà 2.500 milions de pessetes al Mallorca per comptar amb els serveis del jove davanter, que fitxarà per a les pròximes vuit temporades amb el club gallec. En aquesta operació que es tancà ahir vespre entrà també Etoo, que jugarà la temporada vinent amb el Mallorca, cedit pel Deportivo. Les negociacions per arribar a aquest acord han estat llargues i intenses. Lendoiro, president del Depor, tenia les espatles guardades i ahir dematí reconeixia que també era a punt d'arribar a un acord amb Alfonso, jugador del Betis.

El president del Deportivo assegurava que existia un acord definitiu amb el Reial Mallorca i el Betis per al traspàs de Diego Tristán i Alfonso, respectivament, encara que només un d'ells arribaria al club corunyès. Lendoiro, com a bon gallec, jugava totes les cartes sense deixar-ne veure cap. Així, revelà que les ofertes a ambdós clubs eren semblants i que, fins i tot, existia la possibilitat que Etoo pogués fitxar pel Betis: «Són operacions en paral·lel, encara que tenim un ordre de prioritats i el primer lloc l'ocupa Diego Tristán. També mantenim conversacions amb un davanter a Amèrica i amb un altre a Europa», explicava.

El president deportivista afirmà també que els representants d'ambdós jugadors, Tristán i Alfonso, tenien les ofertes sobre la taula: «Hem arribat al límit del que podem oferir i d'aquí no passarem, perquè aquest club segueix unes normes quant a fitxes de jugadors».

+ VIST