Segueix-nos F Y T R

Zidane: «Ningú no val 12.000 milions»

Troba absurdes les xifres que es mouen en el mercat de fitxatges

| París |

L'astre francès Zinedine Zidane tornà a reiterar ahir que, «de moment», té contracte amb la Juventus de Torí i qualificà de «ridícula» la suma de 480 milions de francs (uns 12.000 milions de pessetes) que el FC Barcelona hauria ofert pel seu traspàs, en considerar que ningú no val un preu semblant.

«De moment, estic a Torí. Trob totes aquestes sumes ridícules. No crec que els valgui. I no crec que ningú no els valgui», manifestà el director de joc de la selecció francesa en una entrevista concedida al setmanari dominical parisenc Le Journal d'avui.

D'aquesta manera, Zidane desmentí les informacions publicades ahir pel diari Le Parisen, que a més de la quantitat multimilionària del suposat traspàs, revelà que el sou del futbolista podria superar el mig milió d'euros mensuals. Emperò, aquest darrer rotatiu precisava que no hi havia acord pel moment sobre els drets d'imatge del jugador, qui es negava a cedir-los al club català.

Fou precisament aquesta negativa la que frustrà recentment les negociacions de Zidane amb el Reial Madrid, recordava el rotatiu, qui assegurava que les converses amb el Barça estaven bastant avançades i que el jugador «mai no havia estat tan a prop d'Espanya».

Interrogat sobre el sondeig, publicat fa una setmana per aquest setmanari i on apareix com la personalitat més popular de França, es manifesta conscient de la seva responsabilitat. «El fet d'haver arribat aquí és una cosa enorme. El més important és que la gent senti que intent ser senzill,continuar sent jo mateix. El meu pare m'ha dit que està orgullós de mi, que sigui conegut i reconegut», explicà.

+ VIST