El conjunt d'Héctor Cúper golejà 3-0 el Leeds en un gran partit

| València |

VALÈNCIA 3
LEEDS 0

VALÈNCIA: Cañizares, Angloma, Pellegrino, Ayala, Fabio Aurelio, Mendieta, Albelda, Aimar, Kily González, Carew i Sánchez.
Vicente per Kily González en el minut 60, Deschamps per Aimar en el 65 i Angulo per Mendieta en el 70.
LEEDS UNITED: Martyn, Bakke, Ferdinand, Matteo, Atipi, Mills, Batty, Dacourt, Kewell, Smith i Viduka.
ÀRBITRE: Urs Meier (Suïssa). Amonestà Juan Sánchez per part del València i expulsà Smith, del Leeds, en el minut 90.
1-0: minut 15, Juan Sánchez.
2-0: minut 47, Juan Sánchez.
3-0: minut 51, Mendieta.

El València es classificà per a la final de la Lliga de Campions després d'imposar-se 3-0 al Leeds United. Amb l'empat a zero gols del partit d'anada, aquesta victòria suposa per als valencianistes la possibilitat d'aconseguir, per segon any consecutiu, el màxim títol continental. Bé començaren les coses per a l'equip d'Héctor Raúl Cúper. Un gol era imprescindible i aquest arribà molt matiner, quan els dos equips es temptejaven. Estaven en el minut quinze de joc, quan el capità txe, Gaizka Mendieta, centrà des de la banda dreta cap l'àrea anglesa perquè Juan Sánchez ficàs l'espatla (o potser el braç) per fer l'u a zero.

Mestalla embogí mentre els jugadors britànics protestaven la jugada i, segurament, recordaven les mans del madridista Raúl al Bernabéu en un partit contra ells. El matx continuà, però amb un altre aspecte. El Leeds es llançà a l'atac i el València ho aprofità per crear perill al contracop, però s'arribà al descans amb un inquietant u a zero. Només amb un gol, els anglesos aconseguien la classificació. Però als dos minuts de la represa, Juan Sánchez repetí, aquesta vegada des de fora de l'àrea i legalment, amb un fort xut que es ficà dins la porteria d'un sorprès Martyn, i que suposava un dos a zero quasi definitiu.

Quan encara se celebrava el gol, arribà el tercer a peus de Mendieta, també amb un potent xut des de lluny, imparable pel porter. Encara mancaven quaranta minuts per al final del matx però el València ja estava a la final i la resta de partit havia de ser un homenatge del públic als seus jugadors, que aconseguien la seva segona final consecutiva de la Champions. El València serà a la final de San Siro i Cúper disputarà la seva tercera final europea consecutiva. Avui coneixerà el seu rival.