Segueix-nos F Y T R

Recta final pels Jocs de les Illes

El COJI ja prepara les instal·lacions que albergaran l'esdeveniment

| Palma |

El Comité Organitzador dels Jocs de les Illes (COJI) començà a enllestir ahir (i acabarà avui) les instal·lacions esportives que aculliran els V Jocs de les Illes que tendran lloc a Mallorca entre els dies 31 de maig i 2 de juny. Els distintius, les banderoles i les tanques dels Jocs i del Comitè decoraran des d'avui el Prínceps d'Espanya, el pavelló s'Arenal de Llucmajor, el Palau d'Esports de Calvià o l'Escola Nacional de Vela de Calanova. Més de 700 esportistes de la categoria cadet de dotze illes o arxipèlags diferens prendran part a partir de demà en aquests peculiars jocs.

Les diferents seleccions insulars prendran part durant tres dies a les competicions de bàsquet, gimnàstica artística, atletisme, tennis, tennis de taula, natació, voleibol, judo, vela i handbol. Els representants de les Balears tendran moltes coses que dir, especialment en gimnàstica artística o tennis. Les nines de gimnàstica, algunes de les quals quedaren segones amb la selecció balear i ocuparen la mateixa posició en el recent Campionat d'Espanya de clubs, surten com a clares favorites per fer-se amb l'or. D'altra banda, els tennistes (Rafel Nadal, Tomeu Salvà, Maria Antònia Vives i Patrícia Miró), també surten com a clars favorits per aconseguir el preciat metall.

Està previst que les diferents delegacions arribin avui a Son Sant Joan abans de les 19 hores. Al llarg dels dies de competició les instal·lacions han d'estar a l'alçada de les circumstàncies fet pel qual s'està tenint cura del detall més insignificant. Mallorca serà la seu de la reunió esportiva i pren d'aquesta manera el relleu de Madeira. De la mateixa manera ja se sap que les pròximes edicions se celebraran a Sardenya, Açores i Canàries.

+ VIST