VALÈNCIA CF: Cañizares, Curro Torres, Ayala, Pelegrino, Fabio Aurelio, Rufete, Albelda, De los Santos, Aimar, Vicente i Carew.
Mista per Albelda.
INTER DE MILÀ: Toldo, J. Zanetti, Córdoba, Materazzi, Gresko, Conceiçao, Farinós, Di Biagio, Guly, Kallon i Ventola.
Seedorf per Conceiçao, Dalmat per Ventola i Simic per Guly.
ÀRBITRE: Claude Colombo (França). Amonestà Di Biagio, Farinós i Kallon per part de l'Inter. Expulsà el porter italià Toldo, per doble amonestació, en el minut 88 de joc.
GOL:
0-1: minut 2, Ventola.

El València quedà eliminat dels quarts de final de la Copa de la UEFA després de caure 0-1 a Mestalla enfront de l'Inter de Milà, que duia un empat a un gol del partit d'anada disputat a San Siro. Continua la llegenda de Cúper, que mai no ha perdut una eliminatòria en competició europea. Sembla difícil explicar per què va perdre ahir el conjunt de Rafa Benítez. Fou millor que el seu rival, també ho fou en l'anada, però el futbol són gols i els d'Héctor Cúper aprofitaren, al minut 2 de joc i mitjançant el seu davanter Ventola, l'única ocasió de què gaudiren en tot el partit. Per contra, el València dominà la possessió de pilota, controlà els contracops italians i creà nombrosíssimes ocasions de gol. Però no tingué sort, i el desencert dels davanters txes, a més de la gran actuació d'un porter Toldo que fou expulsat al minut 88 per doble amonestació, evità una més que merescuda victòria que els hagués donat el passi a les semifinals de la competició.

Milà, Feyenoord i Borússia, classificats per a semifinals
El Milà capgirà l'eliminatòria enfront del Hapoël de Tel-Aviv després d'imposar-se 2-0 a San Siro un rival que duia un 1-0 favorable del partit d'anada. El Borússia golejà 4-0 (0-0) l'Slovan Liberec i en el derbi holandès, el Feyenoord es classificà per penals davant el PSV.