Segueix-nos F Y T R

La inestabilitat del vent marca la jornada

Quatre embarcacions espanyoles continuen al capdavant de les respectives classificacions

| Palma |

El vent inestable, amb canvis constants de direcció, va ser el gran protagonista de la segona jornada del XXXIII Trofeu SAR Princesa Sofia-Madrid 2012 de vela lleugera. Les sis classes que els regatistes espanyols lideraven després de la primera jornada quedaren ahir reduïdes a quatre. En la classe Europa M, la classificació general ha variat a favor d'un dels representant espanyol. Així, Francisco Terrasa n'és ara el líder, després de desbancar el també espanyol Gerard Marín, que ocupa el segon lloc. La classificació general d'Europa F està encapçalada per Signe Liuvbjerg, que guanyà les dues regates disputades ahir. La segona posició és per a Sari Multala, guanyadora absoluta l'any passat.

En Mistral femení, Faustine Merret ha pres el primer lloc a Sandrine Nuvolone, que ara és segona. En Mistral masculí, Alexandre Guyader, que ahir aconseguia dos primers llocs, és líder. A la clase 470 M, els argentins Conte/De la Fuente han pres el lideratge a Martínez Doreste/Cantero, que ara ocupen l'onzena posició. En 470 F, Bekatorou/Tsoulfa continuen en primera posició per davant de Kliger/Fabrikant i de Petit Jean/Douroux. L'embarcació de Via Dufresne/Azón és quarta. En Finn, Sebastien Godefroid és líder. A la classe yngling, la tripulació espanyola Azón/Cuadras/García ha perdut el lideratge i ara és tercera per darrere Thies/Bes/De Jong i les alemanyes Siesgenwalner/Koschinsky/Grunow.

En tornado continuen dominant els espanyols Echavarri/Paz per davant dels francesos Backes/Volron, que ahir feren dos primers a les tres proves disputades. En 420, les tripulacions espanyoles han tingut una bona actuació i Weiller Vidal/Mansilla són líders per davant dels alemanys Hauptmann/Schmoldt i dels també espanyols Zaldive/Zaldive. A la classe làser, la classificació continua encapçalada per Paul Goodison. L'espanyol Luis Martínez n'ocupa el cinquè lloc. A la classe 49er, els espanyols López-Vázquez/De la Plaza han avançat posicions fins al lideratge, per davant dels seus companys Martínez/Fernández.

+ VIST