Segueix-nos F Y T R

Campano adverteix que encara en vol més

El jugador sevillà confia «continuar amb aquesta ratxa i contribuir que l'equip guanyi més partits»

David Cortés felicita un eufòric Alejandro Campano després que aquest marcàs el seu primer gol en Lliga davant el Betis.

| Palma |


«No estic en ratxa, sinó que els estic cercant (els gols) i estan entrant». Així definia Alejandro Campano el toc de gràcia que pareix haver rebut i que l'ha convertit en l'autèntica revelació del Mallorca en just una setmana, en què l'equip s'ha col·locat a just un triomf d'igualar el rècord de victòries consecutives d'Aragonés.

El sevillà està eufòric, però no vol posar el fre a l'accelerador conscient que ha passat de ser un dels jugadors més discutits a titular indiscutible i salvador de l'equip -el seu gol dijous davant del Copenhaguen a Son Moix fou determinant per classificar l'equip per als setzens de final de la UEFA-, amb tres gols a la Lliga que s'han traduït en dues meritòries victòries contra el Betis (2-1) i el Vila-real (0-2), respectivament. En aquest sentit, confessa que «esper continuar amb aquesta ratxa i ajudar l'equip a sumar».

Aquesta darrera setmana Alejandro Campano ha marcat en els tres partits que ha disputat i ahir tornava a ser actualitat just vint-i-quatre hores després que firmàs una de les seves millors actuacions, amb una precisa assistència de gol cap al seu company Samuel Etoo, que no va fallar davant Reina, i un gol de la seva pròpia collita després de la paret amb Arnold Bruggink.

El jugador sevillà desborda confiança i ell mateix confessa que «ara em sent molt a gust damunt del camp i cada vegada que encar porteria em sent molt millor». Afegí que «potser abans ho feia un poc més tímidament, però ara no m'ho pens perquè tenc una seguretat que abans no tenia i per sort estan entrant. De tota manera també ho he d'agrair a l'equip, que està treballant molt i molt dur i fa possible que jo marqui».

Però no només Campano ha guanyat autoestima i confiança darrerament, sinó que com ahir apuntava Luis Aragonés des de la terminal d'arribades de Son Sant Joan, «l'equip ara no és que vegi la llum, sinó que hi ha ordre. Els jugadors estan entenent els conceptes i ho estan fent bé, convencent-se del que poden fer i on poden arribar a estar».

I és que la mà que Luis Aragonés ha donat al Mallorca ha estat determinant perquè l'equip passi de la zona de descens a les posicions europees, i l'afició i els jugadors pensin en quelcom més que no pas a lluitar per la permanència. Amb el d'Hortaleza s'han sumat els darrers dotze punts en joc i s'han guanyat en camps on fins ara era impensable vèncer, com Anoeta o El Madrigal.

No obstant això, tant Aragonés com Campano no volen llançar campanes al vol i mentre que el sevillà apuntava que «ara hem de pensar en la visita del Valladolid, que és un equip molt difícil de guanyar», el tècnic declarava que «hi ha molts equips ara que estan empatats a punts i és qüestió de continuar sumant per no perdre el tren, ja que en els propers partits es decidiran moltes coses».

A banda de destapar la seva faceta golejadora, Campano, que la temporada passada va passar pràcticament inadvertit a la Lliga, està fent gala d'una polivalència damunt del camp que ha empès Luis Aragonés a provar-lo com a pivot al centre i aprofitar així més la seva profunditat en el joc, deixant la banda lliure per a la ja propera incorporació de Finidi George a l'equip.

Quant a això, el jugador no pensa que l'estiguin «reubicant, sinó que el míster considera que ho puc fer bé més al centre i ja està». I declara, contundent, que «el que he de fer és aprofitar els minuts i crec que ho estic fent».

Campano es va entrenar ahir capvespre amb la resta dels seus companys per preparar el partit de diumenge davant del Valladolid, per al qual Luis Aragonés recupera Txomin Nagore. Per contra, Fernando Vázquez té els dubtes de Jesús Sánchez Arpón i Julio César Santos, que ahir no es varen exercitar com a conseqüència de sengles molèsties musculars provocades arran del matx davant del Depor.

+ VIST