Nou de deu encerts en el darrer minut facilitaren el triomf de l'Eivissa

J. LLUCMAJOR: Castro (15), Martí, Marí, Mir (9), Orallo (11) "cinc inicial", Rigo (4), Cladera (15), Ribot (9), Ferrater (2) i Gomila (9).
6/14 tirs lliures, 30 faltes personals més una de tècnica a Orallo. Eliminats: Gomila (min. 38) i Ribot (min. 40).
EIVISSA: Izkara (15), Moreno (15), Pascual (15), Aranaz (10), De la Fuente (6) "cinc inicial", Rosa (4), Sevillano (15) i López.
24/33 tirs lliures, 20 faltes personals. Eliminat: Pascual (min. 40).
MARADOR (cada quart): 17-21, 40-32 (mitja part), 56-54 i 79-80 (final).
ÀRBITRES: Oliver i Mohamed.

Els homes de Pau Tomàs varen estar a prop de realitzar la gran sorpresa i de derrotar el conjunt eivissenc Sa Graduada, un dels aspirants a ascendir a la Lliga EBA.

Els tirs lliures decidiren a favor del conjunt de l'Illa Blanca. En el darrer minut varen mantenir els nervis i convertiren nou dels deu llançaments, un gran percentatge. Rosa, amb 4 encerts, Izcara i Aranaz, amb dos, i Pascual, amb un, possibilitaren que els punts volassin a Eivissa.

Una cistella d'Oralla en el darrer alè només serví per escurçar distàncies i deixar el resultat definitiu a un ajustat 79-80.
Un gran partit, amb un final incert fins al darrer segon. Els jugadors del Drac Hotels demostraren que molt bé poden sumar punts contra els conjunts considerats superiors.

Els visitants començaren dominant en el marcador, 17-21 en el primer quart, però després el cinc local agafà la iniciativa i arribà al descans amb vuit punts de renda (40-32).
En el tercer quart reduïren els eivissencs la diferència a només dos punts (56-54), però en els darrers deu minuts es notà l'experiència de la banqueta de Sa Graduada, Varen cometre menys faltes personals, fet que finalment va decidir el marcador final.

En resum, gran partit del Joventut Llucmajor, malgrat la derrota.