Segueix-nos F Y T R

Copa Príncep d'Astúries L'Inca vol agualir la festa a l'amfitrió

Tercer enfrontament de la temporada entre els dos clubs illencs en el Palau Municipal d'Esports

| Palma |

En la segona semifinal de la XIV Copa Príncep d'Astúries, que per tercera vegada es jugarà a Mallorca, s'enfronten els dos equips mallorquins, el Drac Inca, per sorteig dessignat com a equip local, i el Palma Aqua Màgica, el club organitzador.

El derbi començarà a les 21 hores, amb arbitratge del català Pagan Baro i del canari Afonso Castillo. L'organització espera superar el número d'espectadors de l'enfrontament de la Lliga regular de la LEB, en el qual les grades varen estar a punt d'omplir-se. Les dues directives han treballat per aconseguir que les dues aficions deixin el Palau d'Esports ple a vessar.

Els dos conjunts s'han enfrontat durant la pretemporada i en el Ciutat d'Alcúdia, abans del duel de la Lliga, amb avantatge per als homes d'Eloy Doce. Però la Copa és molt diferent i no hi ha cap favorit clar. Els dos equips compten amb tots els seus efectius i han realitzat una gran primera volta en la Lliga regular. El públic mallorquí ha gaudit amb el joc dels seus equips.

L'enfrontament tornarà a ser un duel particular, al mateix temps, entre dos dels millors jugadors de la divisió de plata espanyola. L'alapivot del Drac Inca, Antonio Reynolds, i el pivot del Palma Aqua Màgica, Robert Battle.

Altrez jugadors en alça són el base del PAM, Pere Llompart, o l'aler del Drac, Ruiz de Galarreta, sense oblidar Tony Stacey o Stevies Johnson, entre d'altres.

Els aficionats tornaran ser els beneficiats d'aquest segon derbi balear oficial de la temporada, que té un guanyador incert, a causa de la igualtat de les dues banquetes.

Els aficionats inquers esperen que la tercera sigui la bona i acudiran a Son Moix amb l'esperança de veure com els del Raiguer es classifiquen per a la final deixant fora el màxim rival, mentre que els locals intentaran mantenir la seva ratxa.

+ VIST