Segueix-nos F Y T R

Navarro es queda

El defensa català compleix així el seu desig de seguir a l'Illa i es compromet per les quatre pròximes temporades amb el club vermellenc

| Palma |

El defensa barceloní Fernando Navarro seguirà en el Reial Mallorca les properes quatre temporades, després de l'acord al qual arribaren el club i el jugador ahir horabaixa després de més de cinc hores de converses.

El Mallorca, que va acordar el traspàs del defensa amb el FB Barcelona la nit de dimecres, obté els drets federatius de Navarro, mentre que el club català es reserva un percentatge en cas de futur traspàs.

«Tant el club com jo teníem molta predisposició per arribar a un acord i afortunadament per a tots aquest ha estat el que ha passat», digué el jugador just després de sortir de la reunió amb el secretari tècnic del Mallorca Nando Pons.

Navarro anuncià que el contracte firmat amb el Mallorca serà per quatre temporades. «Al final ens hem decidit per quatre temporades, i tant el Mallorca com jo hem quedat molt satisfets». «Estava pendent que es firmés el contracte, era el que tots volíem», digué Fernando Navarro, que confessà que ja pot pensar amb calma en les seves vacances després d'haver renovat amb el Mallorca. El jugador català explicà que li agrada el sistema de Manzano, i que està molt satisfet de com va acabar la temporada. «Conec l'entrenador, m'agrada la seva forma de veure el futbol. També m'agrada l'equip, i ens hem emportat un bon regust de la recta final del campionat, a veure si l'any que ve podem estar més tranquils i disfrutar més del futbol», desitjà el defensa barceloní del Mallorca.

+ VIST