Segueix-nos F Y T R

José Luis Abós: «Hem d'invertir la dinàmica per guanyar a casa»

El tècnic no creu que la situació sigui dramàtica i confia que el Palau d'Inca torni a ser un fortí

| Inca |

José Luis Abós es mostrà convençut que el Bàsquet Inca ha de tornar a fer-se fort al pavelló municipal d'Inca per començar la seva remuntada en la classificació. El tècnic aragonès, que reconegué que el seu rival arriba més pressionat al derbi mallorquí de la LEB, no va voler avançar cap resultat ja que aquests partits «són sempre imprevisibles».

«Estam jugant bé fora de casa, però jo crec que el més important és que siguem un equip molt difícil de superar a casa. Hem de tenir l'afició a sobre i que l'equip respongui, aquest seria el camí que ens ajudaria a estar a poc a poc més a dalt», explicà el tècnic aragonès, que afegí que la pressió que té l'equip és més per no guanyar a casa que per la situació actual a la taula. «La pressió te la poses tu mateix, hem perdut dos partits a casa, hem de mirar de fer el mateix que altres anys i intentar fer-nos forts aquí, a Inca, treient el que poguem fora».

Interrogat sobre si la situació actual de l'Inca està per sota de les expectatives creades a començament de campanya, el tècnic respongué afirmativament. «Probablement no estam on esperàvem, però mirant la classificació hi ha un parell d'equips que estan en la zona alta que són del nostre nivell, si haguéssim guanyat un parell de partits més estaríem una mica més a dalt, encara que la nostra situació tampoc no és tan dramàtica».

Abós insistí que el que l'Inca ha de menester és invertir la dinàmica i començar a guanyar a casa, perquè «fora estam en condicions de poder donar qualque ensurt, l'experiència ens diu que altres anys és així com més avantatge hem aconseguit».

L'aragonès no volgué entrar en valoracions sobre la situació del proper rival i argumentà que «ja tenc a bastament amb el meu equip com per fixar-me en la resta». Quant al Palma com equip, Abós reconegué que es tracta d'un bon conjunt, «amb una bona inversió econòmica», i que té potencial per ser un dels equips forts de la categoria.

«Estam perdent ocasions immillorables, hem de saber estar en els darrers minuts dels partits i tenir la tranquil·litat necesària per encertar, ja que el bàsquet depèn d'això. Ens falta aquest punt final per rematar els partits», afirmà el tècnic inquer en referència als últims partits perduts en els darrers intants.

+ VIST