Segueix-nos F Y T R

Arango fuig de polèmiques

El veneçolà no volgué fer declaracions sobre els xiulets del públic i restà transcendència a l'incident amb Hurtado

Juan Arango, en una imatge d'arxiu, no va voler entrar en polèmiques a la compareixença davant els mitjans.

| Palma |

Juan Arango, un dels protagonistes de l'entrenament, no va voler entrar en polèmiques a la roda de premsa posterior. Ni va voler valorar la seva discussió amb Gonzalo Hurtado, mà dreta de Manzano, ni va voler opinar sobre els xiulets que se sentiren diumenge passat a l'Ono Estadi després del quart empat consecutiu de l'equip.«El que passa a l'entrenament queda a l'entrenament, va ser qüestions de segons i res més», digué Arango sobre la seva geniada a què llevar transcendència.

D'altra banda i recordant la polèmica que es creà arran d'unes declaracions seves en les quals es queixava dels xiulets dels seguidors mallorquinistes a l'Ono Estadi, Arango no volgué valorar els xiulets que se sentiren diumenge passat en el partit contra el Betis. «No vull xerrar més d'això (dels xiulets) perquè l'altra vegada hi va haver polèmica», sentencià el jugador esquerrà. Ja referint-se a qüestions estrictament futbolístiques, el veneçolà afirmà que «no hi ha ànim de revenja» cap al Getafe» per l'eliminació de la Copa del Rei a mans de l'equip dirigit per Michael Laudrup.«Per res hi ha ganes de revenja. Anam amb la idea de treure els tres punts», digué.

Arango és dels que creu que l'equip necessita dues victòries perquè retorni la tranquil·litat, després del quart empat consecutiu contra el Betis. Pe aconseguir-ho el primer que s'ha de fer és guanyar Getafe.«Estam tristos per l'empat, però l'equip està tranquil i esperam fer un bon partit contra el Getafe, que ens pugui tornar la tranquil·litat», explicà el jugador veneçolà, que creu que contra el conjunt verd-i-blanc l'equip anà a per la victòria.«Sens dubte, diumenge anàrem a aconseguir la victòria, però no la poguerem assolir, fallàrem molts gols i esperam que diumenge puguem guanyar.

La nostra intenció és guanyar i treure un bon resultat», afirmà Arango.L'internacional veneçolà, un jugador que tant pot jugar a la banda esquerra com de davanter centre, digué que com a home més avançat devora Güiza se sent «bastant bé», encara que recordà que davant les poques ocasions de gol que ha tingut, s'ha centrat a intentar fer passades de gol a Güiza.

«Encara que no he tingut tantes ocasions de gol, però he intentat fer assistències. Tanamteix, lamentablement, Dani no està passant pel seu millor moment però a poc a poc l'anirà retrobant», manifestà Arango, que es mostrà segur sobre la recuperació del davanter andalús. Per la manca de gol no es preocupà, si bé va afirmar que té «ganes de marcar».«Preocupat no, però amb ganes de marcar sí. Duc diversos partits sense marcar, igual que Dani i, òbviament, tenc moltes ganes de marcar», finalitzà.

+ VIST