Segueix-nos F Y T R

Primera

Catalunya disposa d'una web de notícies «confidencials»: e-notícies.com. Com a salutació, n'afusellarem dues perles. 1) El consogre dels reis, Juan María Urdangarín, fou una de les persones que celebrà amb entusiasme el triomf del PNB a la seu d'aquest partit a Vitòria, juntament amb altres militants i simpatitzants. El pare d'Iñaki Urdangarín, l'espòs de la infanta Cristina, era el representant del PNB a la Caja Vital d'Àlaba. Els nacionalistes bascos van perdre durant l'anterior legislatura el control d'aquesta caixa d'estalvis a favor del PP, el qual governa la Diputació General.

Segona Manuel Aznar (1894-1975), avi de l'actual president del Govern central, fou un convençut nacionalista basc durant la seva joventut, segons va revelar el director de la revista Hermes, Txema Montero... Manuel Aznar Zubigaray signava amb el pseudònim de Gudalgai («Recluta»). Aznar fins i tot va batejar el seu fill a la mateixa pica baptismal en què havia estat batejat Sabino Arana, a la parròquia de San Vicente mártir d'Abanda.

«Barullos» Ningú no recorda que hi ha «barullos» que funcionen. En els temps d'Ardanza a Euskadi governava una coalició de quatre partits.

+ VIST