Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

|

Contra el Tractat dels Pirineus
Un milenar de persones, entre les quals hi havia un grup de mallorquins encapçalat pel coordinador de l’OCB, Tomeu Martí, participà ahir en una manifestació a Perpinyà contra el Tractat dels Pirineus. Aquest acord, signat el 8 de novembre del 1659, entregà Catalunya Nord a la Corona francesa. Un milenar de persones es manifestà pel centre de la ciutat per protestar-ne en contra. També hi eren els dirigents d’ERC Joan Puigcercós i Joan Puig.

Continuïtat del comitè d’usuaris
El comitè d’usuaris de la sanitat pública, constituït just una setmana abans de la concentració en defensa de l’atenció en llengua catalana duita a terme divendres passat davant el Consolat de la Mar, tindrà continuïtat. Es tornaran a reunir d’aquí a uns dies per establir l’estratègia de futur. És possible que demanin una entrevista amb el conseller de Sanitat, Vicenç Thomàs.

Acostament Pastor-Ferrer?
Dins el PP es comenta que hi podria haver un acostament entre dos candidats a presidir el PP-Mallorca. Els mals resultats obtinguts pel manacorí Antoni Pastor i el gabellí Joan Ferrer a les eleccions de delegats a Palma davant el candidat oficialista, el selvatgí Joan Rotger, forçarien aquesta entesa. Aquesta aproximació sorprèn perquè Pastor representa l’ala més nacionalista i Ferrer la més espanyolista, però la supervivència és la supervivència...

Un ral·li de bandera
S’està preparant per al març un ral·li de bandera a Mallorca amb la participació d’uns setanta supercotxes dels anys 60 i 70. Aquesta nova edició podria començar amb una exhibició lenta pel nucli antic de Palma i tres superetapes a Calvià, la Calobra i Llucmajor.

+ VIST