Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

| Palma |

Reis amb retard a Inca
A Inca ha causat sorpresa que l'Adoració dels Reis s'interpreti enguany amb retard. En comptes de representar-se ahir, que era el més lògic, o fins i tot abans, es durà a terme passat demà, dissabte, a l'església de Santa Maria la Major. Hi ha gent que no comprèn com es pot retardar d'aquesta manera un esdeveniment tan esperat. Fa dos anys, en la primera edició, amb un repartiment de papers immillorable, tingué un gran èxit de públic i molt bones crítiques.

Entesa i Esquerra
Dins Entesa per Mallorca no ha caigut gaire bé la decisió d'Esquerra Republicana d'abandonar els càrrecs executius del Pacte. Entesa hauria preferit que s'hi mantinguessin. Fins i tot alguns del seus càrrecs de la Conselleria d'Interior haurien rebut ofertes de continuar per part dels altres partits que integren la coalició, com el PSOE.

El PP balear i la crisi econòmica
Tot i assumir les responsabilitats que hagi d'assumir a causa de la corrupció, els missatges del PP balear durant els pròxims mesos se centraran en la crisi econòmica i en els segments socials que mès malament ho passen, "començant pels treballadors i per les petites empreses". El seu discurs es farà cada cop més economicista, conscients com són que és per on més vots perden els socialistes.

El carrer Balanguera
El carrer Balanguera és un dels més transitats de Palma i, després de l'any que gaire bé ha estat en obres, ha quedat d'allò més vistós. Tanmateix, els hàbits continuen sent els mateixos d'abans: cotxes aparcats en doble fila, que redueixen els carrils de tres a un, i cap policia local interessat a posar-hi un mínim d'ordre. Per què?

+ VIST