Segueix-nos F Y T R
L'apunt

Votar Pep Guardiola

|

En Pep Guardiola, persona que ho ha estat tot en el món del futbol, ha fet una important passa i ha decidit formar part de la llista Junts pel Sí, la llista que ha de dur el Principat de Catalunya a la Independència.

En Pep Guardiola, més enllà de ser un futbolista extraordinari, un entrenador estratosfèric i una excel·lent persona, representa els millors valors dels humans.

És una persona intel·ligent, capaç, culta que a través de la combinació de molt de treball i genialitat ha arribat a l'excel·lència en allò que s'ha proposat, per això és tan important que una persona així sigui a la llista Junts pel Sí. Pesa molt més això, que la seva fama mundial.

I ja que parlam de pesar, com una llosa els ha caigut al Govern espanyol, la implicació de Guardiola. El ministre de l'Interior ha fet unes impresentables declaracions on ha dit que Guardiola bé que anava a la selecció espanyola i que ho devia fer per doblers. Idò no, senyor Fernandez Díaz, ho feia perquè hi estava obligat per la normativa, sota amenaça de retirar-li la llicència federativa. La ràbia els fa vessar escuma per la boca, però ara és el moment de recordar que varen ser els serveis secrets espanyols, el CNI, qui en el marc de l'operació anomenada 'Horizonte Después', va intentar que qualque jugador del Barça es pronunciàs públicament a favor de la “unitat d'Espanya”.

El nostre savi més universal, en Ramon Llull, ens llegà aquest pensament: “Hi ha una saviesa del seny i una saviesa -més alta- de la follia. Per a l'alta vida de l'ànima, el seny solament serveix per a decidir quan cal llançar-se a la follia.”

En Pep Guardiola representa aquesta combinació perfecta de seny i rauxa.

+ VIST