Segueix-nos F Y T R

També vull veure Esport3

|

A la fi. Des de fa una setmana, a les Illes Balears podem tornar a veure el C33, el Super3 i el 3/24. És una bona notícia que hem de celebrar. I vagi per endavant el meu agraïment a totes les persones que ho han fet possible.

L’actual Govern ha demostrat que el retorn d’aquests canals a la graella televisiva era una qüestió de voluntat política. Darrera les ‘excuses tècniques’ esgrimides pel Govern de Bauzá, s’amagava un altre episodi de la seva campanya contra la llengua catalana i un intent de desconnexió amb l’espai comunicatiu català.

Desfer tot el mal que va fer Bauzá no serà una tasca senzilla ni menor. Coratge a tots els qui tenen aquesta responsabilitat. Ara bé, no ens podem conformar amb això. Creure que és suficient recuperar tot el que ens va prendre Bauzá seria rebaixar molt les expectatives, significaria haver perdut vuit anys pel camí. El nostre horitzó ha de ser més exigent.

Estic molt content pel retorn del C33, del Super3 i del 3/24, però encara deman més. Vull veure Esport3. I vull veure  TV3 com toca, no només el canal internacional. I vull uns mitjans propis i de País.

+ VIST