Segueix-nos F Y T R

El meu gran penis blanc

|

El meu penis és gran, molt gran. Enorme. Formidable. Colossal. Gairebé mundial.

Està tan fantàstic que comença a escampar-se allà per on va, sense importar-li les fronteres. Em volen fer un rus, un francès i, fins i tot, un grec; però jo sóc més d'un missioner (o era un immigrant?), que tinc un penis d'ordre.
Puc ficar-ho en qualsevol lloc, fins i tot per força. Encara que segons davant qui, hauria de posar-li un gran mur de protecció. Podria treure-m'ho enmig de Times Square sense perdre gens de popularitat, perquè el meu penis és una estrella. No, una estrella, no; L'ESTRELLA.

Fa uns anys no el tenia tan bé. Després de molts anys de pujades imparables (a força de bombolles estimulants varies), va tenir una forta crisi. Van començar a aparèixer altres més joves i amb altres maneres de fer.
Coses que passen!, vaig pensar. Però alguns dels que tant havien admirat la seva duració, creixement i potència, varen dir que havia de refundar-me. Refundar-me? Quina absurditat! El que sí que he fet, és donar-li uns quants retocs aquí i allà. Una mica de perfum de firma, un vestit nou acabat de planxar i una trilogia amb més de cinquanta ombres.

El meu penis és gran, molt gran. Enorme. Formidable. Colossal. Gairebé mundial. Es diu hetero-patriacat-capitalista-neoliberal i, últimament, està que se'n surt! 

+ VIST