Segueix-nos F Y T R

Arran recorda que fa un any de l’atac al Casal Voltor Negre

El Casal Voltor Negre després de l'atac perpetrat tot just fa un any. | Arxiu

| Palma |

Arran ha recordat aquest dissabte que ja fa un any de l’atac al Casal Voltor Negre. Segons els membres de l’entitat, encara no s’han trobat la quinzena d’agressors que formaven part dels grup Supporters Mallorca.

«Després d'un any, denunciam la passivitat del cos de Policia Nacional i del Reial Mallorca per resoldre tant el problema a les grades com al carrer de la presència d'aquests grups de neo-nazis que campen pels carrer de Palma en total impunitat, així com les reiterades mostres de connivència entre ells. A més, exigim que es trobin els responsables de l'atac», ha assegurat l’entitat.

«Amb tot això, i sense oblidar l'antifeixisme com a uns dels principis del Casal, seguirem lluitant! Seguirem lluitant per seguir construint consciència social al nostre barri, la consciència que el feixisme ens vol prendre i que nosaltres defensarem sempre; seguirem fent front a les agressions i atacs, seguirem sortint al carrer tantes vegades com faci falta per dir prou al feixisme, i seguirem amb la nostra presència obrint i fent actes al Casal», ha afirmat Arran.

Relacionat
+ VIST