Segueix-nos F Y T R

Els vots de la CUP Palma fan inclinar l'Assemblea a favor de la investidura de Mas

|

Els vots no comptabilitzats aquest diumenge vespre a l'Assemblea Nacional a Sabadell, pertanyents als militants de la CUP Palma –la única Candidatura d'Unitat Popular mallorquina–, han inclinat finalment la balança a favor de la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat.

Una de les diputades de la CUP, Anna Gabriel, ha reconegut a dBalears que va ser una «errada humana» que no es tinguessin en compte els vots procedents de les Balears enviats per correu, ja que com asseguren els estatuts de l'entitat i la mateixa Viquipèdia, el seu àmbit d'actuació són «els Països Catalans» i «tant de dret tenen els militants de les Illes com els del Principat o País Valencià a decidir el futur de tots i totes» i ha afegit que no entén «per quina raó varen quedar dins una caixa a la seu de Barcelona».

Els vots enviats per la militància de Palma sumen un total de 12 a favor i 8 en contra, per la qual cosa, el resultat final de la votació de l'assemblea –inclosos aquests– seria d'un ajustadíssim però clar 1..527 a favor de la investidura de Mas, i 1.523 en contra. 

En roda de premsa davant desenes de mitjans, la diputada Eulàlia Reguany ha recordat que, si bé els militants balears tenen dret a votar, no tenien accés a la segona i tercera ronda, «per raons òbvies». Per tant, es dóna per bo aquest resultat.

Molts d'anys innocents :-)
 

+ VIST