Segueix-nos F Y T R

Centenars de persones es manifesten davant el Consolat tot i la desautorització sanitària

Más de 500 personas se concentran ante el Consolat al grito de 'Armengol dimisión' en una protesta no autorizada. Más de 500 personas se han concentrado este martes ante el Consolat de Mar, sede del Govern balear en Palma, al grito de 'Armengol dimisión', para protestar contra las restricciones aprobadas por el Ejecutivo autonómico para frenar la expansión del COVID-19, pese a que la Delegación del Gobierno había prohibido la manifestación por motivos sanitarios. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS | Europa Press

|

Més de 500 persones s'han concentrat aquest dimarts davant el Consolat de Mar per protestar contra el tancament de la restauració arran de l'augment de contagis per Covid-19. Cal recordar que la Delegació del Govern espanyol havia prohibit la manifestació per motius sanitaris.

Entre els manifestants i el Consolat un grup d'uns vuit policies nacionals custòdia la porta de l'edifici, si bé les forces de seguretat de moment no han tractat de dissoldre la concentració, en la qual no es guardava cap distància de seguretat entre els participants.

Els manifestants han cridat insults i corejat lemes com «la presidenta és una borratxa». A més, han increpat als periodistes d'IB3 que cobrien l'acte acusant-los de «manipulació». Fonts de la Delegació del Govern espanyol han indicat que se sancionarà als convocants de la manifestació i a les persones que incorrin en un delicte de desobediència als agents.

+ VIST