Segueix-nos F Y T R

Xisco Mateu, nou director gerent de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears

|

Xisco Mateu Aguiló serà el nou director gerent de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB). El nou responsable de l'agència centrarà la seva labor a partir d'ara en l'elaboració i supervisió d'estratègies que permetin un reinici i una reobertura turística segura de cara a la pròxima temporada estival, segons han explicat des del Govern.

Mateu prové del sector privat, és llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses i màster MBA per ESADE i està especialitzat en el camp de la consultoria turística estratègica i de màrqueting. A més, ha compaginat la seva dedicació professional impartint classes de formació superior acadèmica, en concret seminaris de Màrqueting Turístic i un màster en Màrqueting i Gestió Comercial en el IEBS.

El nou director ha estat també professor associat de Marketing for Tourism en la UIB i ha impartit classes de formació en àrees com la planificació estratègica i de màrqueting, així com plans d'empresa en l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Palma.

Mateu té una àmplia experiència en l'àmbit de la gestió i la estratègia comercial, i entre altres ocupacions ha exercit de gerent, director o interventor en empreses com Germovil, Distribuïdora Rotger, a més de Banc Santander de Negocis o Sabadell Banca Privada.

El nomenament de Mateu correspon al president de l'AETIB i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. El nou gerent s'incorporarà al seu lloc en la seu de la AETIB, situada al ParcBit de Palma.

+ VIST