Segueix-nos F Y T R

El 97% dels nostres lectors consideren que les Balears ja han arribat al límit de la massificació turística

|

Clara i contundent majoria. El 97,5% dels nostres lectors ha considerat que les Balears ja han arribat al límit de la massificació i que «ja no podem suportar més pressió turística». Per contra, només el 2,5% ha considerat que «encara tenim capacitat d'acollir més visitants». L'enquesta ha tingut una elevada participació.

Tot just acaba de començar la temporada turística i ja reapareix un problema evident arreu de l'arxipèlag: la massificació turística. Centenars de vols i desenes de creuers ja han desembarcat milers de turistes àvids de vacances que, en zones com la Platja de Palma, es tradueixen en platja i festa.

En aquest sentit, és tot un símptoma que la companyia aèria Eurowings hagi programat 400 vols setmanals entre Mallorca i Alemanya per aquest estiu. Això suposarà un trànsit de persones de proporcions gegantines que desborda les inflades perspectives turístiques per aquesta temporada.

Cal recordar que el problema de la massificació turística ja va causar estralls la temporada passada. Així, el moviment cívic SOS Residents va denunciar reiteradament els problemes generats pel turisme a gran escala que ofega la vida dels residents de Mallorca. En tot cas, com es desprèn de la resposta massiva dels nostres lectors, les Balears ja es troben al límit.

+ VIST