Segueix-nos F Y T R

Per Sant Sebastià, vesteix Ciutat de groc

Vesteix Ciutat de groc. Mostra el teu orgull. Perquè tenir unes festes sentides i amb identitat depen únicament de nosaltres. Uneix-te! Més info : Facebook : https://www.facebook.com/orgullllonguet Twitter : http://www.twitter.com/orgullllonguet web : http://www.orgullllonguet.com Música : Akashic Records, Enjoy your life. https://www.jamendo.com/es/track/967930/enjoy-your-life-joyful-and-carefree-tune | Orgull Llonguet (Youtube)

|

Per Sant Sebastià, vesteix Ciutat de groc. Aquesta és la intenció del col·lectiu Orgull Llonguet per aquestes festes.

Per això han fet editat un vídeo en què animen a engalanar amb aquest color Palma i a lluir un mocador groc a on es pot llegir “Orgull Llonguet, visca Sant Sebastià”.

Els doblers que es recaudin per la venda dels mocadors es destinaran a la festa.

Activitats

Dia 18
-Llonguetada. Sopars organitzats per bars, associacions i grups d'amics. Per a la llonguetada cal engalanar de groc el carrer o el local i servir llonguets.

Dia 20
-Revetla llongueta i presentació del caparrot d'en Miquel de sa Pelleteria.

-Itinerari guiat llonguet
Canamunt i Canavall van ser els bàndols clànics que dividiren a una part de la societat mallorquina durant uns setanta anys, la denominació dels quals atenia la divisió toponímica de la ciutat: la vila d'amunt i la vila d'avall. Aquests bàndols, més que adversaris eren enemics irreconciliables i hereus d'un llarg contenciós entre nobles que es remuntava, gairebé, als primers temps de la Conquesta de Mallorca.


Data: Dimarts dia 20 de gener 2015 a les 11:00 hores
Inici: Plaça de Cort, banc de l'Ajuntament.
Preu: 8 Euros
Inscripcions: Tel. 626 228 941 o Facebook de Palma passa a passa cultura tours. Termini fins a les 19 hores del dia abans de l'inici de la ruta.
Visita guiada per Beni Aguiló Grau, Historiadora de l'Art i promotora cultural.

Relacionat
+ VIST