Segueix-nos F Y T R

El Pi aposta pels forns tradicionals

L'agrupació política de Palma aposta per la creació d'un segell de producte artesanal. | El Pi

| Palma |

El Pi aposta pels forns tradicionals. L'agrupació política de Palma aposta per la creació d'un segell de producte artesanal que complementi les Denominacions d'Origen i que es faria amb la participació dels mestres pastissers i forners de Ciutat.

«El sector dels forners i pastissers fa anys que està fent un gran esforç per ser competitiu i lluitar tant contra la pujada de preus tant dels ingredients com de l’energia elèctrica. Tot i això se’n surten perquè només els forns d’aquí venen el millor producte», ha declarat Toni Fuster, candidat d'El Pi a l'Ajuntament de Palma.

Fuster ha defensat els forns clàssics «perquè són aquells que fan els productes de més qualitat i estan fent un gran esforç per mantenir els preus davant la competència de les grans cadenes». El president de l’Associació ha recordat que «el mallorquí continua apostant per les panades, rubiols o crespells fets de manera tradicional».

Fuster ha presentat a més la proposta que recull el programa electoral del Pi de fer un segell de producte artesanal que completi les Denominacions d’Origen «comptant, per descomptat amb la participació dels mestres pastissers i forners».

El candidat del Pi a Palma ha recordat també com «fins fa poc a ca nostra fèiem panades amb ma mare». En aquest sentit ha assegurat que «dates com Setmana Santa són especialment estimades per les tradicions que comporten, és això el que configura la nostra personalitat, que fa que siguem com són».

Relacionat
+ VIST