Segueix-nos F Y T R

Palma treballa la prevenció de les violències sexuals en espais d'oci i festa

|

El regidor palmesà de Justícia Social, Feminisme i LGTBI+, Alberto Jarabo, la directora general de l'àrea de Justícia Social, Mertixell Esquirol, i la directora insular d'igualtat i diversitat del Consell de Mallorca, Rosa Cursach, han assistit aquest dijous a la jornada 'Prevenció de les violències sexuals en espais d'oci i festius' que han organitzat conjuntament l'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca.

Un centenar de persones han participat en aquesta jornada, que anava dirigida a personal tècnic municipal així com a persones, entitats i associacions interessades. L'objectiu és plantejar una reflexió als assistents entorn dels reptes que la nova llei 10-2022 integral de llibertat sexual posa a damunt de la taula.

En aquesta iniciativa s'han compartit reflexions sobre els nous reptes de futur sobre la cultura del consentiment, i sobre com arribar als públics joves, amb els quals es treballa a la campanya 'No i Punt!'.

La formació s'ha dividit en diferents blocs temàtics, que han abastit des de la prevenció de les violències sexuals fins a donar a conèixer experiències en l'àmbit local.

+ VIST