Segueix-nos F Y T R

Les Matemàtiques i les Naturals es continuaran fent en anglès a l'IES del Port de Pollença

Una aula mig buida, durant les tres setmanes de vaga d'aquest inici de curs. | Javier Coll

|

Els alumnes de 1r d'ESO de l'IES Clara Hammerl, del Port de Pollença, continuaran fent les Matemàtiques i les Ciències Naturals en anglès.

Així ho ha assegurat la direcció del centre i l'inspector d'Educació que explicat a les famílies que cal aplicar a l'aula el projecte lingüístic validat per la Conselleria. Ahir dematí, una quarantena de pares i mares es reuniren amb la direcció del centre i amb l'inspector de la seva zona per demanar-los un canvi en les assignatures que es fan actualment en llengua estrangera. Són molts els infants que no poden assumir fer Matemàtiques i Ciències Naturals en anglès i els plors i les crisis d'ansietat han estat habituals des de l'inici de les classes, després de les tres setmanes de vaga. Els pares estan preocupats perquè han trucat a una trentena d'instituts i els alumnes només fan una assignatura en anglès que acostuma a ser Música o Plàstica.

Les famílies que es mostren contràries al Decret de tractament de llengües (TIL) només volen el millor pels seus fills i que no perdin un curs per una qüestió que consideren un problema “polític”. I asseguren que “ens sentim enganyats i volem una solució, si no haurem de prendre mesures dràstiques”.

Relacionat
+ VIST