Segueix-nos F Y T R

L'OCB de Manacor posa en marxa la iniciativa 'Caminam en català'

|

El proper dissabte, 18 de novembre, l'Obra Cultural Balear (OCB) de Manacor comença una nova secció on es barreja una caminada per les nostres contrades i la utilització de la nostra llengua, el català.
«L'objectiu és començar a crear espais on ens puguem comunicar en català i està obert a totes les persones que parlam en català com a llengua vehicular i també a totes aquelles persones no catalanoparlants però que volen aprendre la nostra llengua i la volen practicar», han assenyalat.

La primera caminada serà aquest dissabte, 18 de novembre. Es tracta d'una caminada fàcil d'unes dues hores aproximadament. La concentració serà a l'aparcament del supermercat Eroski, a les 9 hores del matí i d'allà es partirà cap a Son Peretó, on es farà una explicació sobre aquesta basílica precristiana, una de les més ben conservades de Mallorca. Després de la visita, hi haurà l'opció de dinar a un restaurant de Sant Llorenç o menjar pa i taleca. També hi haurà l'opció de tornar amb bus cap a Manacor per a qui així ho desitgin. Si qualcú té més caminera pot tornar a peu per la via verda cap a Manacor.

+ VIST