Segueix-nos F Y T R

De Santos ja no s'amaga

L'exregidor, acusat de malversar 50.000 €, arribà a Palma i se sotmeté a un examen mèdic per poder demostrar així que és un home malalt

| Palma |

Lleugerament més gras, amb el cap baix però sense intentar evitar ningú, acompanyat del seu misser i amb la dona a deu metres de distància. Així arribà ahir l’exregidor del PP de Cort, Javier Rodrigo de Santos, a la seva visita amb els especialistes de la clínica forense i els psicòlegs dels jutjats de la via d’Alemanya (Palma), que li feren un examen a fons del seu estat de salut físic i mental.

No volgué parlar amb ningú i no digué ni una paraula. Però almanco aquest pic no intentà esquivar la premsa, que l’esperava a la porta principal i a la porta de darrere des del moment en què s’obriren les portes de l’edifici.

Les fotos postescàndol

Ahir fou el segon dia en el qual les càmeres dels fotògrafs pogueren retratar Javier Rodrigo de Santos des que es destapà que havia malversat 50.000 euros de l’erari públic. Quan també es destapà la "cara oculta" de la vida nocturna del militant "popular’ de Palma.

Des de llavors De Santos s’ha instal·lat a Madrid on, suposadament, està ingressat en una clínica privada per poder rehabilitar-se de la seva «addicció a la cocaïna», l’argument principal del misser que el defensa en la causa per malversació de doblers públics.

Per això, l’examen mèdic d’ahir serà clau en la determinació dels suposat delicte que hauria comès. L’exregidor estigué a la clínica forense dels jutjats durant gairebé dues hores, i l’examen mèdic consistí en l’anàlisi de cabells i en un test psicològic.

Els cabells retenen durant molt de temps informació sobre el consum de drogues. Segons els metges consultats, de la seva anàlisi en poden derivar conclusions com el grau i la freqüència amb què De Santos ingeria cocaïna.

Els resultats psicològics de l’examen mèdic encara no s’han fet públics. Però ahir el seu responsable no va descartar que es donin a conèixer quan es consideri oportú.

+ VIST