Segueix-nos F Y T R

Nadal serà a Londres

La consellera de Turisme, Joana Barceló, confirmà ahir que el Govern balear farà servir la imatge del tennista manacorí a l'estand illenc de la World Travel Market

AppleMark | T. AYUGA

| Palma |

La imatge de Rafel Nadal lluirà a l'estand de les Balears en la fira turística World Travel Market de Londres, que comença dilluns. Així ho confirmà ahir la consellera de Turisme i portaveu del Govern balear, Joana Barceló.

Amb tot, la titular de Turisme indicà que encara s'ha de "reconduir" l'acord de promoció turística que assolí l'Executiu balear l'any 2008 amb el tennista número 1 del món. L'objectiu de la revisió d'aquest contracte és rebaixar-se'n el cost. Segons el contracte, el manacorí havia de cobrar sis milions d'euros entre 2009 i 2011 per prestar la imatge al Govern.

En qualsevol cas, Barceló recalcà les "bones relacions" que existeixen entre l'Executiu i Nadal, de qui va dir que és una "imatge emblemàtica" i un "referent molt clar com esportista i persona". Per això, "serà present a la Fira internacional de turisme de Londres".

"Estam fent feina per reconduir l'acord amb Nadal des del màxim reconeixement com a esportista i mallorquí més internacional que tenim i, quan ho tinguem tancat, ho explicarem de manera conjunta", manifestà la consellera. En aquest sentit, assegurà que està "molt convençuda" que les dues parts assoliran un "bon acord", de manera que el manacorí continuarà sent un "referent" en la promoció turística de les Balears.

Tanmateix, Barceló va recalcar que el Govern aprofitarà la World Travel Market per fer una campanya de promoció del producte turístic de les Illes amb la finalitat "d'avançar en la rendibilitat de les empreses i en la millora de l'ocupació", i combatre així l'estacionalitat turísica que marca l'economia balear.

+ VIST