Segueix-nos F Y T R
eleccions 22M

Josep Melià: “Ens ha mancat temps”

Convergència per les Illes destaca la seva presència als diferents municipis davant el fracàs al Parlament i a la batlia de Palma

| Palma |

El candidat de Convergència per les Illes al Parlament, Josep Melià, admeté, després de conèixer els resultats electorals, que no han aconseguit els objectius que s'havien marcat per a aquests comicis, després de no haver aconseguit representació ni al Parlament, ni al Consell, ni a l'Ajuntament de Palma, i assenyalà que "ha mancat temps" per donar a conèixer l'oferta política del seu partit. Malgrat tot, es mostrà satisfet dels resultats obtinguts en "l'àmbit municipal" llevat de l'Ajuntament de Palma, perquè són "la tercera força de Mallorca amb 62 regidors".
Per part seva, el candidat a la batlia de Palma, Miquel Munar, manifestà que se sent "absolutament fracassat" pels resultats d'ahir. "Vull demanar disculpes", digué Munar, qui considerà la victòria del PP "un tsunami electoral".
"Sabíem que Palma era el nostre gran repte en aquestes eleccions, però donar a conèixer el nostre projecte polític per Ciutat en només un mes i mig de temps era pràcticament impossible d'aconseguir", afegí Munar, qui també destacà la importància de l'actual "conjuntura" econòmica i "la capacitat mediàtica del Partit Popular" per afrontar la campanya electoral com a factors que han perjudicat les expectatives dels convergents.

S'ha de tenir en compte que UM va obtenir 27.684 vots fa quatre anys. En canvi, Convergència no ha pogut heretar la bossa de sufragis ni l'espai polític uemita. Ahir tot just en va aplegar 11.907. UM ja va caure el 2007 respecte de les eleccions del 2003, quan havia arribat al seu màxim històric, amb 31.781 suports.

+ VIST